Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi

Odamız GEKA 2020 Teknik Destek kapsamında başvurusunu yaptığı ‘Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi’ 2020 Eylül-Ekim Dönemi başvuruları arasında başarılı bulunarak onaylanmıştır.

Başvurulan Projenin Uygun Maliyeti: 23.600 (KDV Dahil)

Güney Ege Kalkınma Ajansı'ndan İstenen Destek Tutar: 23.600 (KDV Dahil)

Projenin Toplam Uygun Maliyetinin Yüzdesi (%)100

PROJENİN GENEL AMACI

Bölgemizde faaliyet göstermekte olan işletmelerin dijital pazarlama konusunda bilinçlenmelerini sağlama ve sosyal medya mecralarında daha aktif yer almalarını teşvik etmek amaçlanmıştır.

PROJENİN BÖLGEYE KAZANDIRACAKLARI

• Konaklama işletmeleri, seyahat acenteleri, yat/ yürüyüş firmaları ve yeme-içme tesisleri için dijital pazarlama/ tanıtım, uluslararası pazarlara erişim, sosyal medya hesap yönetimi, ulusal ya da uluslararası pazarda hedef kitleye erişim, dijital mecralardan geri bildirim alma ve işletme gelişimi konularında üyelerimiz kendi bünyelerini güçlendirecektir.
  • Perakende-Toptan ticaret ile iştigal eden işletmelerimiz firmalarını ve ürünlerini dijital ortamlarda tanıtabilecek ve e-ticaret piyasasına dahil olacaklardır. Su ürünleri(alabalık) ve zeytinyağı başta olmak üzere imalatçılarımız tarım ürünlerini dijital mecralarda önce ulusal pazara sonrasında uluslararası e-ticaret piyasalarına erişeceklerdir.
  • İşletmelerimiz kendi bünyelerinde kuracakları ve yönetecekleri sosyal medya hesapları ile dijital mecralarda etkin olarak hem kendilerini tanıtacaklar hem de alacakları geri bildirimler ile hizmet/ ürün kalitelerini arttıracaklardır.