Hakkımızda - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Hakkımızda

ODAMIZ; 1901 yılında kurulmuş Türkiye'nin en eski ve köklü odalarından birisidir. Gücünü köklerinden ve üyelerinden alan Odamız, gelişen teknoloji ve değişen ihtiyaçlar doğrultusunda üyelerimize sunduğu hizmetleri geliştirmektedir. Hizmetleri ile üyelerinin taleplerine cevap veren Odamız, uyguladığı projeler ve kurduğu işbirlikleri ile bölgenin ekonomik gelişimine yön vermektedir.

"Bölgenin sosyo-ekonomik gelişiminde değer yaratan bir kurum olmak"

MİSYON

" Çalışanlarımızın sürekli gelişmesini sağlayarak üyelerimize kaliteli hizmet sunmak ve tüm paydaşlarımızla “Güç Birliği” oluşturarak bölgeye hizmet etmek. "