Bilgi Edinme ve İletişim Formu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Bilgi Edinme ve İletişim Formu

"Bu öneri ve şikayet formu ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi dahilinde değerlendirilecektir. Öneri ve şikayetleriniz bizim için armağandır. Öneri ve şikayetleriniz hakkında gizlilik ve geri bildirim taahhüdü veriyoruz."

Bildirim Şekli Süresi
Sözlü Bildirim 3 gün içinde
Yazılı Bildirim 15 gün içinde
Disiplin Kurulu kararı ile bildirim Disiplin Kurulu Yönetmeliğinde belirtilen sürelerde