FTSO Akademi / Kuşak Çatışması Eğitimi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Akademi / Kuşak Çatışması Eğitimi

EĞİTİM HEDEFİ:

İş dünyasına hızlı bir giriş yapan, özgüvenleri ve yaratıcılıkları yüksek, bir o kadar da kendi doğru bildiğini yapmak konusunda ısrarcı olan Y/Z Kuşağını yönetmeden önce onu anlamak gerekiyor. Y/Z Kuşağının neden bu şekilde düşünüp, davrandığını bir kez anladığınızda, bir yöneticiden çok bir rehber ve yol gösterici gibi yaklaşmanız gerektiğini fark edeceksiniz. İşte bu eğitimde Y/Z Kuşağını etkin yönetmek için hazırlandı.

• Kuşak Tanımı
  • Hangi Kuşaklar Var?
  • Bir Zamanlar Videosu
  • Sessiz Kuşak ve Özellikleri
  • X Kuşağı ve Özellikleri
  • Y Kuşağı ve Özellikleri
  • Z Kuşağı ve Özellikleri, Diğer Kuşaklardan Farkları
  • 1 Nesil Y Kuşağı ve 2 Nesil Y Kuşağı
  • Y Kuşağının İş Dünyasına Bakışı
  • Y Kuşağı Neden Böyle?
  • Y ve Z Çatışması
  • Y ve Z Kuşağını Nasıl Yöneteceğiz?
  • Y ve Z Kuşağı ile İletişin Nasıl Olmalı?
  • Y ve Z Kuşağının Kurumumuza Nasıl Çekeriz?
  • Kurum Olarak Yapılması Gerekenler
  • Yöneticilerin Yapması Gerekenler
  • Kuşaklar Arası Çatışma
  • Kuşakların İş Değerleri ve Tutumları

EĞİTİM TARİHİ: 9 ARALIK 2023 Cumartesi

YER: FTSO Likya Toplantı Salonu

EĞİTMEN: Nebi Acar / Evo Akademi

SÜRE: 09:30-16:00 saatleri arasında

ÜCRET: Odamız üyelerine ve çalışanlarına ÜCRETSİZ

Diğer katılımcılar için 200 TL.

KATILIM: 30 kişi ile sınırlıdır.

Kayıt ve bilgi için : Yıldız BOZKURT DEMİRTAŞ (yildiz.demirtas@fto.org.tr, 6141115-120 dhl)