İhracat Süreçleri ve Yeni Nesil Devlet Destekleri Eğitim Programı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İhracat Süreçleri ve Yeni Nesil Devlet Destekleri Eğitim Programı

Sayın Üyemiz,

Ticaret Bakanlığı tarafından 21-22-23 Kasım 2023​ tarihlerinde 14.00-17.00 saatleri arasında İhracat Süreçleri ve Yeni Nesil Devlet Destekleri Eğitimi çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

Bakanlıktan gelen konuyla ilgili yazıda programa katılım ücretsiz olup, katılmak isteyenlerin 17 Kasım 2023 tarihi saat 18.00'e kadar aşağıda yer alan linkten online kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Başvuru esnasında istenilen bilgilerin doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurulması ayrıca aynı mail adresi ile farklı kişiler tarafından başvuru yapılmaması önem arz etmektedir. E-posta adreslerinde hata olması durumunda katılım linki katılımcılara iletilememektedir. Başvuru sonrası herhangi bir onay maili iletilmeyecek olup başvuru yapan katılımcıların mail adreslerine 20 Kasım 2023 tarihinde çevrimiçi katılım linki gönderilecektir.

Eğitim Detayları: https://ticaret.gov.tr/duyurular/ticaret-bakanligi-ihracat-surecleri-ve-yeni-nesil-devlet-destekleri-egitim-programi-21-22-23-kasim-2023

Eğitim Kayıt Adresi: http://egitimbasvuru.ticaret.gov.tr/

İlgili üyelerimize duyurulur.