Seydikemer Milli Emlak Müdürlüğü'nden Taşınmaz Kiralama ve Satışı İhalesi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Seydikemer Milli Emlak Müdürlüğü'nden Taşınmaz Kiralama ve Satışı İhalesi

Seydikemer Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yapılan ihale ilanına ilişkin  açıklamada şu ifadelere yer verildi;

İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Devletin Hüküm ve Tasarrufu Altındaki ve mülkiyeti Hazineye ait olan taşınmazların 26/04/2024 tarihinde 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi uyarınca kiralama ve satış ihalesi yapılacak olup, kiralama ve satışa konu taşınmazların ilan metni yazımız ekinde gönderilmiştir.

Söz konusu ilanın, Başkanlığınız bünyesinde ilan edilmesi ve üyelerinizin
bilgilendirilip ihale tarihinden önce sonucundan bilgi verilmesi hususunda,
Bildilerinize rica ederim.

ihale-ek-1.pdf