Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

• Yetki belgesi verilmesinde aranan mesleki deneyim şartı kaldırılmakta,
  • Yetki belgesi yenilenme başvuru süresi uzatılmakta,
  • Bakanlığa, belirli koşulları dikkate alarak idari para cezası uygulamadan önce bir defaya mahsus olmak üzere uyarma yetkisi verilmektedir.

Yönetmelik taslağına ilişkin varsa görüşlerinizin ‘"Taslaklar Hakkında Görüş Bildirilmesinde Kullanılacak Form (Ek-4)’ kullanılarak 8 Aralık Çarşamba 2021 tarihine kadar pinar.taskin@fto.org.tr adresine iletmeniz önemle rica olunur.

gerekce.pdf
yonetmelik-taslagi.pdf