Sigorta Sektörü İş Birliği Fuarı ve Kongresi ertelendi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Sigorta Sektörü İş Birliği Fuarı ve Kongresi ertelendi

Türkiye Odalar Borsalar Birliği'nin (TOBB) destekleriyle ülkemiz sigortacılık sektörünün gelişimine katkı sağlamak ve toplumda sigorta bilincinin arttırılması amacıyla 9-11 Mart 2023 tarihlerinde Antalya Belek’te gerçekleştirilmesi planlanan Sigorta Sektörü İş Birliği Fuarı ve Kongresi, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Kasım ayına ertelendi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Ülkemizin içinden geçtiği durum göz önünde bulundurularak ve yaşanılan süreçler dikkate alınarak Danışma Kurulu tavsiyesi ve Yönetim Kurulu kararı ile 13-15 Kasım 2023 tarihinde ve aynı yerde yapılması hususunda ortak karar alınmıştır." denildi.

Sigorta sektöründe faaliyet gösteren üyelerimize duyurulur.