Yeni dönem KGK ve GGK başkanları seçildi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Yeni dönem KGK ve GGK başkanları seçildi

Haber Tarihi: 27.10.2023

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Muğla İcra Komitesi ile Genç Girişimciler Kurulu (GGK) Muğla İcra Komitesi’nin yeni dönem üyeleri, başkan ve başkan yardımcısı seçimlerini gerçekleştirdi. KGK Muğla İcra Komitesi Başkanı olarak Mehtap Şeniz Çahan yeniden seçilirken, başkan yardımcılığına Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını (FTSO) temsilen Sevilay Akın Ünver, GGK İcra Komitesi Başkanlığına Berke Altınsoy, FTSO’yu temsilen de Ali Rıza Günal Başkan Yardımcılığına seçildi.

Tüm Muğla Odaları ve Borsası’nda 19 Ekim 2023 tarihinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları İl İcra Komiteleri seçimlerinde belirlenen yeni dönem üyeler, başkan ve başkan yardımcılarını seçti. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde 27 Ekim Cuma günü yapılan ilk gündemli toplantıya FTSO’nun Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu üyeleri Hilal Polat ve Sevilay Akın Ünver ile Genç Girişimciler İl İcra Kurulu üyesi Ali Rıza Günal katıldı.

Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin toplantısında kurulun işleyişi ve seçimin şekline yönelik bilgi verildi. Ardından yapılan seçimde Mehtap Şeniz Çahan oy birliği ile yeniden başkan seçilirken FTSO’yu temsilen Sevilay Akın Ünver başkan yardımcısı oldu.

GGK İcra Komitesinin toplantısında ise Berke Altınsoy Komite Başkanlığına, FTSO’yu temsilen de Ali Rıza Günal Başkan Yardımcılığına seçildi.