Yatırım teşvikleri seminerine 43 kişi katıldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Yatırım teşvikleri seminerine 43 kişi katıldı

Haber Tarihi: 03.03.2023

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından düzenlenen Yatırım Teşvikleri ve Turizm Teşvikleri seminerine Oda üyesi işletmelerden 43 kişi katıldı.

FTSO Likya salonunda Dış ticaret uzmanı Bülent Balyemez tarafından 3 Mart 2023 Cuma günü verilen seminerde, yatırım teşviklerine devlet destekleri, yatırım teşvik belgesi ve uygulamaları, turizm teşvikleri, proje bazında yatırım destekleri konularında katılımcılara bilgi verdi. Saat 14.00’de başlayan ve saat 16.00’ya kadar devam eden ücretsiz seminerde, yatırım teşvik belgesi formları elektronik E-TUYS sisteminde hazırlama ve yatırımlara bedelsiz arsa tahsisi, turizm teşvikleri kapsamında gelir ve kurumlar vergisi indirimleri, SSK, KDV, gümrük ve damga vergileri muafiyeti konuları örneklerle anlatıldı.

Seminer, katılımcıların sorularının Bülent Balyemez tarafından cevaplanmasının ardından sona erdi.