‘Sosyal Medya Okuryazarlığı’ eğitimine 27 kişi katıldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

‘Sosyal Medya Okuryazarlığı’ eğitimine 27 kişi katıldı

Haber Tarihi: 09.10.2023

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından düzenlenen ‘Sosyal Medya Okuryazarlığı’ eğitimine FTSO üyeleri ve çalışanları yoğun ilgi gösterdi.

FTSO Likya Salonu’nda 7 Ekim 2023 tarihinde düzenlenen eğitim, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mahmut Beler tarafından verildi. 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilen eğitimin ilk bölümünde, sosyal medya güvenliği ve siber zorbalık, yeni medya kültüründe troll ve fenomen iletişimi, online itibar ve kriz yönetimi ile güvenli şifreleme konularında bilgiler verildi.

Doğru sosyal medya kullanımı, sosyal medya araçları ve kullanım örnekleri, marka yönetimi ve medya planlama, sosyal medya ile yapay zeka araçları ilişkisi konularında kapsamlı sunumlar yapılan eğitimin ikinci bölümünde, katılımcıların yapay zeka, dijital pazarlama ve sosyal medya güvenliği üzerine soruları örneklerle yanıtlandı.