Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Yazma Eğitimi yoğun katılımla gerçekleşti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Yazma Eğitimi yoğun katılımla gerçekleşti

Haber Tarihi: 29.04.2023

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından düzenlenen ‘Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Yazma Eğitimi’ne 31 kişi katıldı.

FTSO Likya Salonu’nda 28-29 Nisan 2023 tarihinde düzenlenen eğitime, Eğitim Proje Danışmanı Ural Sevener konuşmacı olarak katıldı. FTSO üyeleri ve çalışanlarının yanı sıra üniversite öğrencilerinin de yoğun ilgi gösterdiği eğitimin ilk gününde proje döngüsü, hedef analizi, bütçe hazırlanması ve mantıksal çerçeve konuları üzerinde duruldu. 2’nci gün ise proje yazımında dikkat edilmesi gereken kurallar, ulusal ve uluslararası projelerden örnekler gösterilerek anlatıldı. Eğitimde katılımcıların proje yazımına ilişkin sorularının da cevaplandı.

Eğitime ilişkin açıklamalarda bulunan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, yoğun katılımlı, oldukça faydalı bir eğitimin başarıyla tamamladığını belirterek FTSO üyeleri ve çalışanları ile eğitime katılan üniversite öğrencilerine teşekkür etti. FTSO olarak Fethiye ve Seydikemer’de birçok önemli projeyi hayata geçirmek için yoğun çaba gösterdiklerini anlatan Başkan Çıralı, bu projelerin ortaya çıkmasında tektik personel ve eğitimlerin çok önemli olduğunu söyledi. Bölgesel projelerin yanında kurumsal ve bireysel projelerinde bölgenin kalkınmasında ve gelişmesinde çok büyük öneme sahip olduğunu aktaran Başkan Çıralı, tüm katılımcılara çalışmalarında başarılar diledi.