Meclis üyeleri ve meslek komitesi başkanlarına teşekkür plaketi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Meclis üyeleri ve meslek komitesi başkanlarına teşekkür plaketi

Haber Tarihi: 16.09.2022

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Eylül Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda 2018-2022 döneminin son toplantısı olan oturumun sonunda, meclis üyeleri ve meslek komitesi başkanlarına teşekkür plaketi verildi.

FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke başkanlığında, 15 Eylül 2022 tarihinde FTSO Likya Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya FTSO Meslek Komitesi başkanları da katıldı. Gündem maddelerinin oylanarak karara bağlandığı toplantıda, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı tarafından 1 aylık Oda faaliyetleri hakkında meclis üyelerine bilgi verildi.

Toplantıda ayrıca 15 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek FTSO Organ Seçimleri öncesi, FTSO Genel Sekreteri Av. Ezgi Kullukçu tarafından meclis üyesi ve meslek komitesi başkanlarına, seçim sistemi ve süreçler hakkında sunum yapıldı.

2018-2022 döneminin son toplantısı olan oturum sonunda meclis üyeleri ve meslek komitesi başkanlarına katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.