Küçük Şeyler Anaokulu’nda FTSO üyelerine indirim - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Küçük Şeyler Anaokulu’nda FTSO üyelerine indirim

Haber Tarihi: 27.03.2023

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Küçük Şeyler Anaokulu arasında FTSO üyelerinin çocuklarına indirimli eğitim imkânı sağlayan protokol imzalandı.

Üye indirim protokolleri imzalayarak, Oda üyelerinin iş yaşamının yanı sıra sosyal yaşamlarına dokunan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, eğitimden konaklamaya farklı sektörlerdeki firmaların indirimli hizmetlerini üyeleriyle buluşturuyor. Fethiye Küçük Şeyler Anaokulu indirim protokolü 27 Mart 2023 Pazartesi günü FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Okul Kurucusu Uğur Demirci tarafından imzalandı. Protokol imza törenine Küçük Şeyler Anaokulu Kurucusu ve Müdürü Ayşen Ünal ve Okulu Kurucusu Lale Demirci de katıldı. Protokole göre, FTSO üyelerinin çocukları Küçük Şeyler Ana Okulu’ndan liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirimli hizmet alabilecek.

Protokolün tüm Oda üyelerine hayırlı olmasını temenni eden Başkan Osman Çıralı, anaokulunun çocukların geleceğe hazırlanmasında önemli bir başlangıç olduğunu söyledi.

Fethiye Küçük Şeyler Anaokulu Kurucusu Uğur Demirci de indirimden yararlanmak isteyen FTSO üyelerinin, Oda üyesi olduklarını belgelen Oda Kimlik Kartı ya da Faaliyet Belgesi ile başvurmaları yeterli olacağını kaydetti.

FTSO üyeleri, çalışanları ve personelinin birinci derece yakınlarının faydalanabileceği yüzde 10 oranındaki indirim 1 yıl süreyle geçerli olacak.