Kosmos Vize Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Yorgo Papalyaris, FTSO’yu ziyaret etti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Haber Tarihi: 30.11.2023

Kosmos Vize Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Yorgo Papalyaris ve Genel Müdürü Fatma Baysan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret etti. FTSO yöneticileri ile görüş alışverişinde bulunan Papalyaris ve Baysan, Kosmos Vize Ofisi’ni de ziyaret ederek çalışanlara başarılar diledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Papalyaris ve Genel Müdür Baysan 30 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen ziyarette, FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ramazan Dim ve Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başaran ile bir araya geldi. FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu’nun da hazır bulunduğu ziyarette, Yunanistan başta olmak üzere Avrupa Birliği ülkeleri ile Türkiye arasında geçerli Shengen vize hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Avrupa ve Türkiye turizmine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede, FTSO Hizmet Binası’nda bulunan vize ofisinde yürütülen çalışmalardan duyulan memnuniyet dile getirildi.

Vize ofisinin Fethiye ve Seydikemer’de büyük bir eksikliği giderdiğini belirten FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, hizmete başladığı 15 Mart 2023 tarihinden bu yana oldukça yoğun günler geçiren ofis nedeniyle FTSO üyelerinden ve vatandaşlardan büyük övgü aldıklarını söyledi. Vize ofisinin bölge turizmine ve ekonomisine olumlu katkı yaptığına inandıklarını anlatan Başkan Hıra, faaliyete geçme sürecine yaptıkları katkılardan dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Papalyaris ve Genel Müdür Baysan’a teşekkür etti.

Görüşmenin ardından Papalyaris ve Baysan, Kosmos Vize Ofisi’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Genel durum değerlendirilmesi yapılan ziyarette Genel Müdür Baysan, yoğun bir sezonu başarı ile tamamlayan ofis çalışanlarını tebrik etti.