Kırtasiye desteği 500 öğrenciye ulaştı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Kırtasiye desteği 500 öğrenciye ulaştı

Haber Tarihi: 13.09.2022

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl yapılan kırtasiye desteği 2022-2023 eğitim öğretim yılı başında 500 öğrenciye ulaştı.

Her yıl geleneksel olarak eğitim-öğretim yılı başında, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan kırtasiye desteği bu yıl da okulların açıldığı ilk gün 12 Eylül Pazartesi günü, Fethiye ve Seydikemer bölgesindeki 47 ilkokulda eğitim gören toplam 500 öğrenciye ulaştırıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından sağlanan 100 Bin TL’lik bütçe ile ihale yöntemiyle alınan ve öğrencilerin temel eğitim gereksinimlerini içeren çantalar, FTSO personeli tarafından okul yönetimlerine teslim edildi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, kırtasiye desteğinin zamanında ihtiyaç sahibi öğrencilere zamanında ulaşması için titiz bir şekilde çalıştıklarını belirterek, “2022-2023 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için verimli ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı olmasını diliyorum. Oda/Borsa camiası olarak her yıl kırtasiye desteğinde bulunuyoruz. Üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden sağlanan bütçe ile mümkün olan en fazla öğrencimize ulaşmak için ihaleye çıktık. Öğrencilerimizin temel ihtiyaçlarının yer aldığı 500 okul çantasını okulların ilk günü Oda personelimiz tarafından 47 okula teslim ettik. Kırtasiye desteğimizin zamanında ve kaliteli olması için en uygun teklifi veren tedarikçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.