Kaymakam Ertaş, FTSO Meclis üyeleriyle bir araya geldi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Kaymakam Ertaş, FTSO Meclis üyeleriyle bir araya geldi

Haber Tarihi: 16.11.2023

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi’nin Kasım Ayı Olağan Toplantısı'na katılarak, Meclis üyeleri ile bir araya geldi ve sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini aldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Kasım ayı Olağan Meclis toplantısı, Meclis Başkanı Kemal Hıra başkanlığında 16 Kasım Perşembe günü Likya Toplantı Salonu’nda yapıldı. Meclis Başkanı Kemal Hıra, Meclis toplantısına katılarak FTSO Meclis üyeleriyle bir araya gelen Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a teşekkür etti. Kemal Hıra, “Fethiye iş dünyasının temsilcileri Meclis üyelerimizle bir araya gelmeniz bizler için çok anlamlı. Fethiyemize birlikte hizmet etmenin mutluluğunu bize yaşattığınız için teşekkür ederiz.” dedi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı da Kaymakam Ertaş’a Meclis toplantısına katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Fethiyemizin son yıllardaki hızlı nüfus artışına paralel, turizm, tarım ve ticaret dinamikleri de değişti, ekonomisinin hacmi arttı. Buna bağlı olarak sorunlarımız da büyüdü. Kentimizin ve üyelerimizin sorunlarının çözümü için kurumlar arası işbirliğinin önemine inanıyor ve buna uygun olarak kaymakamlığımız, belediyemiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla uyum içinde çalışıyoruz. Sayın Kaymakamım, zatı aliniz de göreve geldiğiniz ilk günden itibaren Fethiyemizin sorunlarını yerinde tespit ederek, çözümü için önerilerimizi alıyorsunuz. Öncelikle kapınızı bize her daim açık tutarak, bizi bizden dinleyerek çözüm odaklı yaklaşımınız için teşekkür ederiz. Bugün de Meclis üyelerimizle bir arada olmanız bizim için çok değerli. Sizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu.

FTSO Meclis üyelerine hitap eden Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye’nin son iki yıl içinde çok hızlı büyüdüğüne dikkat çekerek biriken sorunların çözümü için tüm taraflarla görüştüğünü, körfez kirliliğinden trafik yoğunluğuna kadar kısa, sorunları orta ve uzun vadeli olarak sınıflandırarak çözüm üretmeye çalıştığını söyledi.

Samimi bir ortamda geçen toplantıda daha sonra FTSO Meclis üyeleri söz alarak, sektörleriyle ilgili yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş’a ilettiler. Kaymakam Ertaş da Meclis üyelerinin sorunlarını not alarak çözümü noktasında çalışacağını söyledi.

FTSO Kasım ayı olağan Meclis toplantısı, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.