İnsan Tanıma Sanatı ve Zor İnsanla Başa Çıkma Eğitimi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İnsan Tanıma Sanatı ve Zor İnsanla Başa Çıkma Eğitimi

Haber Tarihi: 19.12.2022

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) ‘İnsan Tanıma Sanatı ve Zor İnsanla Başa Çıkma Eğitimi’ düzenlendi.

17 Aralık 2022 Cumartesi günü FTSO Likya Salonu’nda düzenlenen eğitim İzgören Akademi Eğitmeni Tacettin Açıkgöz tarafından verildi. 4 saat süren eğitime FTSO üyeleri ve çalışanlarından 38 kişi katıldı. Eğitimde, “Kimler zor insandır?”, “Neden zor insanlarla iletişim kurarken zorlanıyoruz?”, “Zor insanlarla iletişim kurarken kendimizi nasıl yönetebiliriz?”, “Renklere göre kişilikler nasıl ayrılır?”, “Hangi renkle iletişim kurarken nasıl davranmalıyız?” gibi sorulara cevap arandı.

Eğitim sırasında grup çalışmaları ve uygulamaların yanı sıra katılımcılara “Sizin karaktersiniz hangi renk?” testi de yapıldı.