İMEAK DTO Fethiye Şubesi’nin yeni hizmet binası açıldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İMEAK DTO Fethiye Şubesi’nin yeni hizmet binası açıldı

Haber Tarihi: 06.05.2023

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yeni Hizmet Binası, İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Tamer Kıran, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kocadon, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Dim, Yönetim Kurulu üyeleri Halil İbrahim Öztürk, Süleyman Kaya ve Emre Başaran'ın da katıldığı törenle açıldı.

Tören öncesi toplantıda bir araya gelen DTO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Tamer Kıran ile FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı görüş alışverişinde bulundu. Yeni hizmet binasının Fethiye'ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Çıralı, "Binanın hizmete girmesinde emeği geçen İlkay Tugay Başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyorum. İMEAK DTO Fethiye Şubesi, bizim kardeş Odamız, birçok üyemiz ortak. Hep birlikte üyelerimize ve Fethiyemize hizmet ediyor, üyelerimizin ve sektörlerimizin sorunlarının çözümü için ortak hareket ediyoruz. Deniz Ticaret Odamız ile birlikte koylarımızın korunması amacıyla mapa şamandıra ihalelerinin iptalini sağladık ve konuyla ilgili kalıcı çözüm önerilerimizi hazırlamak için akademisyenlerin de katılımıyla çalıştay gerçekleştirdik. Ayrıca Fethiye Sualtı Tarih Parkı Projemizi de birlikte yürütüyoruz. Son dönemde tüm Muğla Odaları ve Borsası olarak birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz ortak toplantılarımızın yanı sıra üyelerimizin ve Muğlamızın ortak sorunlarını için hızlıca aksiyon alıyor, çözümü için taleplerimizi tek ses halinde dile getiriyoruz. Bizim tek amacımız üyelerimize faydalı olmak ve ekonominin çarklarının dönmesini sağlamak. Etkisi giderek artan bu güç birliğimizin bundan sonra da devam etmesini temenni ediyorum." diye konuştu.