Hipokampüs Ofis’ten FTSO üyelerine yüzde 10 indirim - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Hipokampüs Ofis’ten FTSO üyelerine yüzde 10 indirim

Haber Tarihi: 20.09.2021

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Hipokampüs Ofis arasında, FTSO üyelerine yönelik indirim protokolü imzalandı. Protokolle Hipokampüs Eğitim Öğretim Danışmanlık Organizasyon Ofis Şirketinin sanal ofis kiralama hizmetlerinde FTSO üyelerine %10 indirim uygulanacak.

FTSO üyelerine, Hipokampüs Eğitim Öğretim Danışmanlık Organizasyon Ofis’in toplantı ve seminer salonu kiralama gibi sanal ofis hizmetlerinde indirim sağlayan protokol, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Hipokampüs Eğitim Öğretim Danışmanlık Organizasyon Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Aktaş tarafından imzalandı.

Pandemi ile birlikte iş dünyasının da dijital hayata hızla ayak uydurduğunu hatırlatan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye’de arazi azlığı nedeniyle ofis bulmanın zor olduğuna da dikkat çekti. Bu anlamda Hipokampüs Ofis’in önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini ifade eden Osman Çıralı, FTSO’nun üyeleri adına yaptığı protokollerin iş hayatına katkı sağlamaya yönelik olduğunu vurgulayarak protokolün FTSO üyelerine hayırlı olmasını diledi.

Ofis giderlerinde %95 tasarruf

Ofis İşletmeciliği” konseptini 2020 Ocak ayında Fethiye’de Hipokampüs Ofis olarak faaliyete geçirdiklerini belirten Eşref Aktaş, sanal ofisin bağımsız bir ofise ihtiyaç duymayan işler için ofis giderlerini %95’e kadar azaltma imkânı sunduğunu, özellikle yeni iş kuran girişimcilerin başlangıçtaki gelir-gider dengesizliğini süspanse etiğini dile getirdi. Hipokampüs Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Aktaş da protokolle Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine indirimli hizmet vermekten dolayı memnuniyet duyacaklarını belirterek, sanal ofis, , toplantı ve seminer salonu kiralama gibi sanal ofis ve diğer hizmetlerine ilişkin hizmetlerden %10 oranında indirim sağlayan protokolün süresinin 1 yıl olacağını kaydetti.

hipokampus-ofis-katalogftso.pdf