FTSO yönetimi, Kaymakam Ertaş’ı ziyaret etti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO yönetimi, Kaymakam Ertaş’ı ziyaret etti

Haber Tarihi: 20.09.2023

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) yönetimi, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında Kaymakam Ertaş’a bilgi verdi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Muhammet Kökten, Ramazan Dim, Yönetim Kurulu üyeleri Emre Başaran, Veli Önver ve Süleyman Kaya, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ile makamında bir araya geldi.

Kaymakam Ertaş’a görevinde başarılar dileyen Başkan Çıralı, Fethiye’de kurumlar arası işbirliğine büyük önem verdiklerini belirterek FTSO üyeleri ve vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında el birliği halinde çalışmanın en büyük öncelikleri olduğunu söyledi. Başkan Çıralı, Babadağ Teleferik ve Seydikemer Tarıma Dayalı Süt İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesinde gelinen son durumu, Kaymakam Ertaş ile paylaştı. 2023 turizm sezonuna ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede, 2024 turizm sezonuna ilişkin atılması gereken adımlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşmede Fethiye’nin sorunları ve çözüm önerileri de gündeme geldi.

FTSO yönetimine verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür eden Kaymakam Ertaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.