FTSO Yönetimi Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Dadaşoğlu'nu ziyaret etti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Yönetimi Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Dadaşoğlu'nu ziyaret etti

Haber Tarihi: 08.11.2022

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkan yardımcıları Bayram Viran ve Bayram Kiremitli, Yönetim Kurulu üyeleri Halil İbrahim Öztürk, Süleyman Kaya, Emre Başaran, Veli Önver ve Muhsin Gümüş, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

8 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşen ziyarette Fethiye’de ticari hayatın güven ortamında devam edebilmesine ilişkin atılabilecek adımlar gündeme geldi. Trafik ve park sorununun çözümüne ilişkin görüşlerin paylaşıldığı ziyarette, geride kalan turizm sezonuna ilişkin de değerlendirmeler yapıldı.

15 Ekim’de gerçekleşen seçimlerde güven tazeleyen Başkan Çıralı ve yeni FTSO yönetimini tebrik eden Emniyet Müdürü Dadaşoğlu, çalışmalarında başarılar diledi.

Seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleşmesine katkılarından dolayı Dadaşoğlu’na teşekkür eden Başkan Çıralı ise “Emniyet müdürümüz başta olmak üzere Fethiye’de huzur ve güven ortamının tesisinde en büyük rolü üstlenen güvenlik güçlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.