FTSO üyelerine özel Holident’te indirim - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO üyelerine özel Holident’te indirim

Haber Tarihi: 20.03.2023

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Holident Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi arasında imzalanan protokol uyarınca FTSO üyelerine özel indirim uygulanacak.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, çalışanlarına ve birinci derece yakınlarına, Holident Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde yüzde 10 özel indirim sağlayan protokol, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Holident Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurucu ortağı Diş Hekimi Çağatay Aras arasında 20 Mart 2023 Pazartesi günü imzalandı. Protokolle FTSO üyelerine Türk Tabipler Birliği fiyat tarifesi üzerinden yüzde 10 uygulanacağını kaydeden Başkan Osman Çıralı, her işin başının sağlık olduğunu vurgulayarak üyelere özel indirim imkanı içeren protokolün hayırlı olmasını diledi. Oda üyelerinin iş hayatları kadar sosyal hayatlarına ve sağlıklarına da önem verdiklerini belirten Başkan Çıralı, üye indirim protokollerinin de buna hizmet ettiğini söyledi.

Her branşta uzman hekimlerden oluşan kadrosu ile Paspatur'da, FTSO üyelerine hizmet vermekten memnuniyet duyacaklarını belirten Holident Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurucu ortağı Diş Hekimi Çağatay Aras, protokol kapsamında FTSO üyeleri, Oda çalışanları ve birinci derece yakınlarının faydalanabileceği yüzde 10 oranındaki indirim 1 yıl süreyle geçerli olacağını ifade etti.