FTSO üyelerine, Özel Havuz Kimyasalları’nda yüzde 20’ye varan indirim - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO üyelerine, Özel Havuz Kimyasalları’nda yüzde 20’ye varan indirim

Haber Tarihi: 29.03.2024

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Özel Havuz Kimyasalları arasında imzalanan protokol kapsamında FTSO üyelerine yüzde 20’ye varan indirimler uygulanacak.

Protokol FTSO Meğri Salonu’nda, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Özel Havuz Kimyasalları Otomasyon Firması Sorumlusu Öykü Güven arasında 29 Mart 2024 tarihinde imzalandı.

Protokol uyarınca Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve çalışanlarına elektromekanik sistemlerde, sıvı kimyasallarda ve havuz temizlik ekipmanlarında yüzde 20’ye varan indirimler uygulanacak.

İndirim protokolleriyle FTSO üyelerinin iş yaşamlarına kolaylık sağlamayı amaç edindiklerini vurgulayan Başkan Osman Çıralı, Özel Havuz Kimyasalları ile FTSO üyesi ve çalışanlarına özel indirim sağlayan protokolün hayırlı olmasını diledi.

Firma sorumlusu Öykü Güven ise FTSO üyelerine hizmet vermekten memnuniyet duyacaklarını belirterek, indirimlerin 1 yıl süreyle 29 Mart 2025 tarihine kadar geçerli olacağını belirtti.