FTSO üyelerine, Letoon Hastanesi’nde indirim - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO üyelerine, Letoon Hastanesi’nde indirim

Haber Tarihi: 18.10.2023

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Özel Letoon Hastanesi arasında imzalanan protokolle FTSO üyeleri, ayakta muayene hizmetlerinden yüzde 20 indirimli yararlanabilecek.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, üye firmalar arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi, üyelerinin iş ve özel yaşamına katkı sunmaya yönelik indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi. FTSO ile Özel Letoon Hastanesi arasında hazırlanan indirim protokolü, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir tarafından 18 Ekim Çarşamba günü imzalandı. Protokol uyarınca, Oda üyesi olduğuna dair belge sunan FTSO üyelerine, Özel Letoon Hastanesi’nde ayakta muayene hizmetlerinde yüzde 20 indirim uygulanacak.

İmza töreninde konuşan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Oda üyelerinin faydalanması amacıyla imzalanan indirim protokollerine her gün yenisini eklediklerini belirterek, Fethiye’nin ilk özel hastanesi olan Özel Letoon Hastanesi’nde FTSO üyelerine, yüzde 20 indirim avantajı sağlayan protokolün hayırlı olmasını diledi. FTSO’nun iyi günde, kötü günde her zaman üyelerinin yanında olduğunu vurgulayan Osman Çıralı, “Üyelerimize özel indirim imkanı sağlayan Letoon Hastanesi’ne, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Aydemir nezdinde teşekkür eder tüm üyelerimize sağlıklı günler dilerim.” dedi.

Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir de Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine indirimli hizmet vermekten memnuniyet duyacaklarını kaydetti.