FTSO üyelerine, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde indirim - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Haber Tarihi: 28.07.2022

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde de Türkiye’nin önemli üniversiteleri ile işbirliğine devam ediyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde eğitim ayrıcalığı sunuluyor. 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi için imzalanan protokol kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve birinci derece yakınlarına, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin lisans veya ön lisans programlarına kayıt yaptırmaları hâlinde yüzde 10 özel indirim uygulanacak.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, FTSO üyelerinin ticari ve sosyal hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik Türkiye’nin önemli kurumlarıyla iş birliklerinin devam edeceğini vurgulayarak, “Üyelerimize, eşlerine ve çocuklarına İzmir Ekonomi Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde eğitim ayrıcalığı sağlayan protokoller hayırlı olsun. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Odamız üyelerine ve birinci derece yakınlarına %10 indirim sağlayan protokol Temmuz 2023, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Odamız üyelerine ve birinci derece yakınlarına %10 indirim sağlayan protokol ise Temmuz 2028 tarihine kadar devam edecek.