FTSO Stratejik Planı'na meslek komiteleri aktif destek veriyor - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Stratejik Planı'na meslek komiteleri aktif destek veriyor

Haber Tarihi: 07.11.2023

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) 2024-2028 yılı hedef ve planlarının belirleneceği ‘FTSO 2024-2028 Stratejik Planı’nın hazırlanma sürecine 13 meslek komitesi de aktif destek veriyor. Yapılan toplantılarda meslek komitesi üyelerinin sektörlere ilişkin talep ve beklentileri alınarak stratejik plana rehberlik edecek, FTSO’nun güçlü ve geliştirmeye açık yönleri ile fırsat ve tehditler görüşüldü.

FTSO Meslek Komiteleri’nin 1-7 Kasım 2023 tarihleri arasında FTSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen 13 ayrı toplantısında ana gündem maddesini ‘FTSO 2024-2028 Stratejik Planı’ oluşturdu. Toplantılarda komite üyelerinden gelecek 5 yıl için Fethiye ve Seydikemer’de ticari ve sosyal hayatın gelişimine katkı sunacak projere ilişkin görüş ve öneriler alındı. Toplantılarda stratejik plana rehberlik etmek üzere FTSO’nun güçlü ve geliştirmeye açık yönleri ile bölgemizde sektörel fırsat ve tehditler görüşüldü. Komite üyelerinin sektörlerine ilişkin talep ve beklentileri, stratejik planda yer almak üzere kayıt altına alındı.

FTSO 2024-2028 Stratejik Planı Meclis, Meslek Komitesi üyeleri ve tüm paydaşların katkılarıyla FTSO Yönetim Kurulu tarafından önümüzdeki günlerde tamamlanarak kamuoyuna açıklanacak. FTSO’nun 5 yıllık hedeflerinin yer alacağı stratejik planda Fethiye ve Seydikemer’in ticari ve sosyal gelişimine yönelik gelecek hedefleri, çalışmalar ve projeler yer alacak.