FTSO’nun yeni yönetim kurulu belli oldu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’nun yeni yönetim kurulu belli oldu

Haber Tarihi: 19.10.2022

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) 15 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılan Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimi ile belirlenen yeni FTSO Meclisi, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurulu delegelerini belirledi. Osman Çıralı’nın Yönetim Kurulu başkanlığındaki FTSO’nun yeni yönetim kurulunda Süleyman Kaya, Muhsin Gümüş, Veli Önver, Muhammet Kökten, Emre Başaran Ramazan Dim, Halil İbrahim Öztürk ve Süleyman Uysal yer aldı.

FTSO’da cumartesi günü yapılan seçim sonuçlarının kesinleşmesi ile birlikte yönetim kurulu başkanı ile yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB genel kurul delegelerinin belirlendiği ikinci tur seçimler 19 Ekim Çarşamba günü yapıldı. İlçe Seçim Kurulu temsilcilerinin gözetiminde saat 11.00’de başlayan oy kullanma işlemi, 36 meclis üyesinin oylarını kullanmasının ardından saat 14.00’te sona erdi.

İlçe Seçim Kurulu tarafından ilk olarak Yönetim Kurulunu belirleyen oylar sayıldı. Osman Çıralı 36 Meclis Üyesinin oyu ile FTSO Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Meclis üyelerinin oylarıyla belirlenen Osman Çıralı’nın Yönetim Kurulu başkanlığındaki FTSO’nun 9 kişilik yeni yönetim kurulunda Süleyman Kaya, Muhsin Gümüş, Veli Önver, Muhammet Kökten, Emre Başaran Ramazan Dim, Halil İbrahim Öztürk ve Süleyman Uysal yer aldı.

Çıralı: "Birlik beraberlik içinde çalışacağız"

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, şunları söyledi:

“15 Ekim Cumartesi günü üyelerimizin oylarıyla belirlenen 37 Meclis üyemiz, bugün yapılan seçimle Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurulu delegelerini belirledi. Birlik beraber içinde gerçekleştirdiğimiz 13 meslek grubu seçimin de olduğu gibi bugünkü seçimimizi de uyum içinde gerçekleştirdik. Seçimlerimizin tamamlanmasının ardından Meslek Komitelerimiz, Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerimizle birlik beraberlik içinde vakit kaybetmeden Fethiyemize, Seydikemerimize hizmet etmeye başlayacağız.  Üyelerimizin sorunlarını çözmek, verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışacağız. Bize güvenerek 13 meslek gurubunda tam yetki veren üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Odamız seçimlerinin üyelerimize, bölge ticaretine ve ekonomisine hayırlı olmasını diliyorum.“

FTSO’da yeni dönem

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Meclisi, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurulu delegeleri şöyle:

FTSO Meclisi üyeleri:

Kadir Kurt, Süleyman Kaya, Seyhan Özgür, Bayram Viran, Muhsin Gümüş, Halef Savukduran, Veli Önver, Özkan Torunoğulları, Şevket Süreyya Gürol, Erol Aksoy, Bilal Göksu, Halil İbrahim Öztürk, Bayram Kiremitli, Süleyman Cengiz, Muhammet Kökten, Emre Ekizoğlu, Ramazan Sıtkı Gümüşhan, Fırat Aydın, Zeki Kula, Aydın Ertemli, Kemal Hıra, Güney Arıkan, Emre Başaran, Yenal Yelken, Ertuğrul Gürkan, Ramazan Dim, Emrullah Tuna, Mehmet Akif Erkek, Mehmet Köse, Mustafa Demirhan, Ayfer Kıvrak, Süleyman Uysal, Nihat Oran, Mehmet Nuri Bakırcı, Akif Milaslıoğlu, Osman Çıralı, Ali Onur Ertaş.

Yönetim Kurulu;

Osman Çıralı (Yönetim Kurulu Başkanı), Süleyman Kaya, Muhsin Gümüş, Veli Önver, Muhammet Kökten, Emre Başaran Ramazan Dim, Halil İbrahim Öztürk ve Süleyman Uysal

Disiplin Kurulu Üyeleri:

AN-SA Yatçılık Akaryakıt Otogaz Kiralama İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Compass Yatçılık Limited Şirketi, Özel Sim Eğitim Öğretim Basın Yayın Anonim Şirketi, Arıcan İklimlendirme-Şevki Arıcan, Erhan Başar, Tempa Turizm İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Genel Kurul Delegeleri:

Bilal Göksu, Ramazan Sıtkı Gümüşhan, Mehmet Köse, Akif Milaslıoğlu