FTSO’nun yeni Meclis Başkanı Kemal Hıra oldu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’nun yeni Meclis Başkanı Kemal Hıra oldu

Haber Tarihi: 24.10.2022

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) 15 Ekim 2022 tarihinde yapılan Oda organ seçimlerinden sonrasında ilk Meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda gerçekleştirilen seçimle, Meclis Başkanlığına Kemal Hıra, Meclis Başkan Yardımcılıklarına Bayram Kiremitli ve Bayram Viran, Meclis Katip Üyeliğine ise Nihat Oran seçildi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Likya salonunda gerçekleştirilen yeni dönemin ilk meclis toplantısı, en kıdemli üye olan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı başkanlığında başladı. Toplantının açış konuşmasını yapan Osman Çıralı, başta Oda üyeleri olmak üzere seçim sürecine destek veren herkese teşekkür etti. Çıralı, “Üyelerimiz, bize önümüzdeki 4 yıl için Odamıza, üyelerimize ve bölgemize hizmet etme görevi verdi. Tüm üyelerimize verdikleri destek, duydukları güven dolayısıyla teşekkür ediyorum. Meclisimizde, meslek komitelerimizde yer almaya hak kazanan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Hep birlikte bölgemiz ekonomisinin büyümesi için birlik beraberlik içinde çalışacağız. Her zaman söylediğim gibi hizmet ekip işi. Biz üyelerimize sizlerle birlikte hizmet edeceğiz. Hepimizin tek ve ortak görevi var; o da 6 bini aşkın üyesiyle FTSO camiasına ve bölge ekonomisine hizmet. Meslek komitelerimiz ve meclisimiz içerisinde çok değerli hizmet gönüllüsü arkadaşlarımız var, aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var, genç arkadaşlarımız var, biz onların dinamizm ve vizyonundan, onlar bizlerin tecrübelerinden yararlanarak oluşacak sinerji ile 4 yıl boyunca hep birlikte, bölgemiz için çalışacağız, üreteceğiz. Bu yeni dönemin birlik beraberlik içinde geçmesini Fethiyemize, Seydikemerimize, bölge ve ülke ekonomimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Meclis Başkanlık Divanı seçildi

Toplantıda daha sonra toplantıya katılan 33 meclis üyesinin oylarıyla Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcıları ve Meclis Katip Üyesi ile Hesapları İnceleme Komisyonu üyeleri belirlendi. Meclis üyelerinin oylarıyla Meclis Başkanlığına Kemal Hıra, Meclis Başkan Yardımcılıklarına Bayram Kiremitli ve Bayram Viran, Meclis Katip Üyeliğine ise Nihat Oran oy birliğiyle seçildi. Toplantıda yapılan oylamada Kadir Kurt, Emre Ekizoğlu, Bilal Göksu, Mustafa Demirhan, Güney Arıkan da Hesapları İnceleme Komisyonu üyeleri oldu.

Meclis Başkanı Kemal Hıra:"Uyum içinde çalışacağımıza inanıyorum"

Seçimlerin ardından konuşma yapan Meclis Başkanı Kemal Hıra, şunları söyledi:

“Tüm üyelerimize verdikleri destek, duydukları güven dolayısıyla teşekkür ediyorum. Üyelerimizin oylarıyla Meclisimize, meslek komitelerimize seçilen arkadaşlarımızın hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Yeni en çok mutlu eden konu 2 kadın meclis üyemizin olması. Meclis üyesi arkadaşlarımızla uyum içinde, birlik beraberlik ve hoşgörü içinde çalışacağımıza inanıyorum. Hep birlikte bölge ekonomisinin güçlenmesi için çalışacağız. Meclis Üyelerimizin takdiriyle önümüzdeki 4 yıl için Odamıza, üyelerimize hizmet etme görevini üstlendik.”