FTSO Meclisi, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Meclisi, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti

Haber Tarihi: 16.12.2022

Fethiye Ticaret ve Sanaşi Odası Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri Bayram Kiremitli, Nihat Oran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ramazan Dim, Muhammet Kökten, Sayman Üye Süleyman Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Kaya, Muhsin Gümüş, Veli Önver, Halil İbrahim Öztürk, Emre Başaran, Meclis Üyeleri Halef Savukduran, Can Yılmaz, Erol Aksoy, Bilal Göksu, Ramazan Sıtkı Gümüşhan, Yenal Yelken, Ertuğrul Gürkan, Yücel Özdemir, Mustafa Demirhan, Ayfer Kıvrak, Fatih Tunç, Akif Milaslıoğlu ve Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Osman Çıralı ve FTSO Meclis üyelerini tebrik ederek, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı Oda üyelerinin taleplerini ileterek, üyelerin sorunlarının ve çözüm önerilerinin yer aldığı bir dosya sundu. Kredi Garanti Fonu (KGF) desteklerinin de gündeme geldiği ziyarette Hisarcıklıoğlu, FTSO heyetine yeni açıklanacak KGF paketleri hakkında bilgi verdi.