FTSO Meclisi, İŞKUR teşvikleri hakkında bilgilendirildi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Meclisi, İŞKUR teşvikleri hakkında bilgilendirildi

Haber Tarihi: 18.04.2024

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu Muğla İl Müdürü Zahide Altınok, Meclis üyelerine İŞKUR’un istihdam teşvikleri hakkında bilgi verdi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı Olağan Meclis toplantısı, Meclis Başkanı Kemal Hıra başkanlığında 18 Nisan Perşembe günü Likya Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda Çalışma ve İş Kurumu Muğla İl Müdürü Zahide Altınok, İŞKUR’un faaliyetleri, istihdam teşvikleri,  işbaşı eğitim programı hakkında FTSO Meclis üyelerine sunum yaptı. İŞKUR’un programlarıyla işverene sağlanan teşviklerin detaylarını anlatan Zahide Altınok, İŞKUR’un aktif işgücü programları kapsamında 2024 yılının ilk 3 ayında toplam 160 programda yaklaşık 500 kişinin işbaşı eğitim programıyla iş hayatına kazandırıldığını söyledi. Altınok, Meclis üyelerinin konuya ilişkin sorularını da cevaplandırdı.

Sunumun ardından FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Çalışma ve İş Kurumu Muğla İl Müdürü Zahide Altınok’a teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim etti.

Toplantıda daha sonra FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Oda faaliyetleri ve Fethiye Güç Birliği (FGB) şirketinin hesapları hakkında Meclis üyelerine bilgi verdi.

FTSO Nisan ayı olağan Meclis toplantısı, gündem maddelerinin oybirliğiyle karara bağlanmasının ardından sona erdi.