FTSO Güvenli Hizmet Belgesi denetiminden başarıyla geçti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Güvenli Hizmet Belgesi denetiminden başarıyla geçti

Haber Tarihi: 16.07.2021

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Muğla İl Temsilcisi ve Denetmen Yeşim Baş tarafından gerçekleştirilen denetimden başarıyla geçerek ‘Güvenli Hizmet Belgesi’ni yeniledi.

FTSO 2020 yılında Covid-19 tedbirlerini eksiksiz olarak uyguladığına dair gerçekleştirilen denetimden başarıyla geçerek TSE tarafından verilen ‘Güvenli Hizmet Belgesi’ almaya hak kazanmıştı. FTSO Hizmet Binası, 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü, TSE Muğla İl Temsilcisi ve Denetmen Yeşim Baş tarafından tekrar denetime tabi tutuldu. Gün boyu süren denetimde Yeşim Baş, birimleri ziyaret ederek tedbirlere ilişkin bilgi aldı. Uygulamaları yerinde gözlemleyen Baş, devam eden tedbirleri ve yeni uygulamaları başarılı bulduğunu kaydetti. Covid-19 korunma tedbirlerini eksiksiz olarak sürdürdüğünü kanıtlayan FTSO, Güvenli Hizmet Belgesi’ni yenileyerek süresini 1 yıl daha uzattı.

Başkan Çıralı, “Üyelerimizin ve çalışanlarımızın sağlığı her şeyden önemli”

Hizmet binasına gelen üyelerin ve çalışanların sağlığına çok önem verdiklerini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, belgenin yenilenmesini büyük memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Pandeminin başından bu yana tedbirli davranmaya büyük özen gösterdiklerini aktaran Başkan Çıralı, “Odamızdan hizmet alan üyelerimiz ve çalışanlarımız bizim için çok değerli. Pandemi sürecinde eksiksiz ve güvenli hizmet verebilmek için gayret gösterdik. Temennimiz, pandemi sürecinin bir an önce bitmesi ve eski günlerimize dönmek. Ancak pandemi sona erene kadar tüm tedbirleri almaya devam edeceğiz.” dedi.