FTSO, Fethiye basınının bayramını kutladı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO, Fethiye basınının bayramını kutladı

Haber Tarihi: 25.07.2022

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu üyesi Ramazan Dim, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Fethiye’deki basın kuruluşlarını ziyaret etti. Fethiye’nin saygın isimlerden oluşan dinamik bir yerel basına sahip olduğunu belirten Başkan Çıralı, “Umarız ki önümüzdeki dönemde de büyük projelere ilişkin müjdeler ve başarılı çalışmalarımıza ilişkin haberleri onların aracılığıyla kıymetli üyelerimiz ve halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Gazeteciler ve Basın Bayramı’nın hafta sonuna rast gelmesi nedeniyle 25 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında Başkan Çıralı ve beraberindekiler ilk olarak Ege Gazetesi’ni ziyaret etti. Ege Gazetesi imtiyaz sahibi Sevinç Bölük ve eşi Mesut Bölük’le görüşüp bir süre sohbet eden FTSO heyeti, daha sonra SED Medya bünyesinde faaliyetlerini yürüten FRT Televizyonu, Gerçek Fethiye ve Dost gazetesine geçti. Başkan Çıralı ve beraberindekiler, SED Medya Genel Yayın Yönetmeni Seda Köktener ile görüşüp çalışanlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

FTSO heyetinin bir sonraki adresi aynı bünyede yayın hayatını sürdüren Fethiye ve Beşkaza gazeteleriydi. Heyet, gazetelerin imtiyaz sahibi Nur İlik ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Batı Akdeniz Gazetesi’ni ziyaret ederek imtiyaz sahibi Osman Baykuş ile bir süre sohbet eden Başkan Çıralı ve beraberindekiler ardından Fethiye TV binasına geldi. Gazeteciler Murat Yalçın, Sedat Ünal ve Erdoğan Cankuş ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan FTSO heyeti, çalışanlar da hatıra fotoğrafı çektirdi. Son olarak Likya TV’yi ziyaret eden heyet, imtiyaz sahibi Tuğrul Yılmaz ve Genel Yayın Yönetmeni Örsan Yılmaz ile görüşerek basın turunu sonlandırdı.

Fethiye’nin saygın isimlerden oluşan dinamik bir yerel basına sahip olduğunu belirten Başkan Çıralı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen ziyaretlerden büyük memnuniyetle ayrıldığını söyledi. Nazik karşılamalarından dolayı tüm kurum temsilcilerine ve çalışanlarına teşekkür eden Başkan Çıralı, “Halkımızın haber alma özgürlüğüne doğru ve tarafsız bir bakış açısıyla hizmet ederek, gece-gündüz demeden fedakârca çalışan tüm basın emekçilerimize teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Demokrasi kültürümüzün vazgeçilmezi olan basınımız Fethiye’de tarafsız, ilkeli ve çok sesli olarak görevini layıkıyla yapmaktadır. Üyelerimizin sorunlarını çözmek ve sesini duyurmak noktasında basınımız ile neredeyse ortak çalışma yürütüyoruz. Bu nedenle kendilerini birçok alanda çalışma arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Umarız ki önümüzdeki dönemde de büyük projelere ilişkin müjdeler ve başarılı çalışmalarımıza ilişkin haberleri onların aracılığıyla kıymetli üyelerimiz ve halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz.” dedi.