FTSO’dan üniversite öğrencilerine bayram hediyesi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’dan üniversite öğrencilerine bayram hediyesi

Haber Tarihi: 30.10.2023

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) öncülüğünde 11 üniversite öğrencisi, Cumhuriyet'in 100’üncü yılı dolayısıyla Türk bayraklarıyla yamaç paraşütü uçuşu gerçekleştirdi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan burs alan üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlikte 11 öğrenci, Babadağ'ın 1900 Metre Pisti’ne çıktı. Hazırlıkların ardından pilotlar eşliğinde ilk kez yamaç paraşütüyle uçuş yapan öğrenciler, gökyüzünde Türk bayrakları açtı. Havada yan yana gelen yamaç paraşütü pilotlarının gösterisi, renkli görüntüler oluşturdu. Cumhuriyet 100’üncü yıl dönümünde unutulmaz anlar yaşayan öğrencilerin sevinç ve heyecanları gözlerinden okundu.

FTSO Meclis Üyesi aynı zamanda yamaç paraşütü firmasını sahibi Ali Onur Ertaş, Cumhuriyet'in 100’üncü yılını öğrencilerle birlikte gökyüzünde kutladıklarını söyledi. Atatürk'ün "Kanatlı bir gençlik memleketin geleceği bakımından en büyük güvencedir." sözünden yola çıktıklarını belirten Ertaş, etkinliğe destek verenlere teşekkür etti.