FTSO’dan Fethiye Muhtarlar Derneği’ne ziyaret - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’dan Fethiye Muhtarlar Derneği’ne ziyaret

Haber Tarihi: 29.07.2021

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, geçen 5 Temmuz’da gerçekleştirilen seçimde güven tazeleyen Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü ve yeni yönetimi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette birlik beraberlik mesajı veren Başkan Çıralı, belediyeler ve tüm sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin bir arada hareket ederek Fethiye’de yaşanan sorunlara ortak tepki koyması gerektiğini belirtti.

Fethiye Muhtarlar Derneği ziyaretinde Başkan Çıralı’ya, FTSO Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Öztürk de eşlik etti. Dernek Başkanı Niyazi Canözü ve yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten heyet, ilçe genelindeki duruma ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

FTSO tarafından yapılan çalışmalara ilişkin bilgileri muhtarlarla paylaşan Başkan Çıralı, sorunların çözümü konusunda ortak hareket etmeye ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Belediyemiz ve tüm sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte yaşanan sorunlara daha güçlü şekilde tepki koymamız gerekiyor. Turizmin gözbebeği bölgemizde artan yapılaşma dikkat çekiyor. Odamız önderliğinde bir araya geldiğimiz sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte, sorun teşkil eden bölgelere ilişkin açıklamalar yaptık, tepkimizi dile getirdik. Bu anlamda muhtarlarımız bizim için çok kıymetli. Yanlış gördüğümüz adımlara sizlerle birlikte daha gür sesle ‘dur’ demek isteriz. İlçemizi korumak, gelecek nesillerimize daha güzel bir Fethiye bırakmak için attığımız adımlardan dolayı kimsenin bize kızmaya hakkı yok.” diye konuştu.

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü ise tüm çalışmalardan haberdar olmak istediklerini belirterek dernek olarak yanlış uygulamalara tepki koymaktan çekinmeyeceklerini söyledi. Mahallelerinde vatandaşların ceza ve yıkım tehdidiyle baş başa kalırken turizmin gözbebeği alanlarda devam eden yapılaşmanın vicdan yaraladığını belirten Canözü, bu anlamda atılacak tüm adımların destekçisi olacaklarını sözlerine ekledi.