FTSO‘da ‘Yönetici Becerileri Eğitimi’ düzenlendi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO‘da ‘Yönetici Becerileri Eğitimi’ düzenlendi

Haber Tarihi: 14.11.2022

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından yöneticilere özel düzenlenen ‘Yönetici Becerileri Eğitimi’ne 28 kişi katıldı.

12 Kasım 2022 tarihinde FTSO Likya Salonu’nda düzenlenen eğitim Profesyonel Proje Yöneticisi (PMP®) İhsan Gençelman tarafından verildi. Eğitimin ilk bölümünde yöneticilere, lider ve yönetici, vizyon oluşturma, hedef belirlenme, stratejik planlama, SWOT analizi, zaman çizelgesi yönetimi, geri bildirim ve takdir konularında bilgiler verildi. İkinci bölümde ise etkili iletişimin başarıya etkisi, algı, dinleme, isimlerin önemi, kişisel değerlerimiz, temsil sistemleri, farklı görüşlere yaklaşım, bilgi aktarma, toplantılar, müzakere ve çatışma konuları işlendi.

Toplam 7 saat süren eğitimde yöneticilere uygulamalar, videolar ve anketler yapılarak yöneticilerde olması gereken yetkinlikler anlatıldı.