FTSO’da Sağlık Turizmi İstişare Toplantısı yapıldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’da Sağlık Turizmi İstişare Toplantısı yapıldı

Haber Tarihi: 29.03.2024

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) gerçekleştirilen ‘Sağlık Turizmi İstişare Toplantısı’nda, FTSO çatısı altında bir araya gelecek sağlık turizmi paydaşları tarafından yürütülecek tanıtım ve pazarlama çalışmaları istişare edildi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’nın başkanlığında 29 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya, Fethiye Turizm Bürosu Müdürü Saffet Dündar, FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu, ‘Sağlık Turizmi Yetki Belgesi’ne sahip sağlık kuruluşlarının temsilcileri ile sağlık turizmi paydaşları katıldı.

Fethiye’nin sağlık turizmi potansiyelinin arttırılmasına yönelik atılabilecek adımların konuşulduğu toplantıda, tanıtım ve pazarlama çalışmalarının yürütülmesi için ‘Fethiye Sağlık Turizmi Güç Birliği Tanıtım Platformu’ kurulması konusu görüşüldü. Katılımcılar kurulacak platform üzerinden yapılacak tanıtım ve pazarlama çalışmalarının hangi usül ve esaslara göre gerçekleştirileceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.