FTSO’da Mağaza İçi Satış Teknikleri ve Müşteri İlişkileri Yönetimi Eğitimi düzenlendi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Haber Tarihi: 24.01.2022

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından gerçekleştirilen ‘Mağaza İçi Satış Teknikleri ve Müşteri İlişkileri Yönetimi Eğitimi’ne 24 FTSO üyesi ve çalışanı katıldı. Sinema filmlerinden kesitlerin de izlendiği eğitimde, mağaza içi satış hedefleri, etkili iletişim ve beden dili başta olmak üzere müşteri ilişkileri tüm yönleriyle ele alındı.

FTSO Likya Salonu’nda 22 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilen eğitim 6 saat sürdü. TÜREV Danışmanlık ve Eğitim firması, Satış ve Pazarlama Eğitim Danışmanı Çağatay Demir tarafından verilen eğitimde ilk olarak, mağaza içi satış hedeflerinin belirlenmesinin önemi, müşteri ilişkilerinde dikkat edilmesi gereken hususlar, müşteri ile etkili iletişimde iyi bir dinleyici olmanın önemi, satış ve pazarlamada beden dili konuları işlendi. Sinema filmlerinden kesitlerin izlendiği eğitim tüm katılımcıların interaktif katılımı ile sürdürüldü. Satış sırasında en çok karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları konusunda katılımcıların görüş ve önerini alan Eğitim Danışmanı Demir, müşteri ilişkilerinde karşılaşılan sorunlara ilişkin de tecrübelerini paylaştı.

Eğitim sonunda katılımcılar tarafından dolduran iletişim stilleri konulu anket tüm yönleriyle ele alınarak yine katılımcılarla birlikte değerlendirildi. Katılımcılar tarafından eğitimin başarısı değerlendirilen ankette ise yüzde 94 oranında ‘başarılı’ sonucu elde edildi. ‘Mağaza İçi Satış Teknikleri ve Müşteri İlişkileri Yönetimi Eğitimi’ne katılanlar adına katılım belgesi hazırlanacak.

Eğitimlerine aralıksız devam edecek olan FTSO’da 19 Şubat 2022 Cumartesi günü ise ‘Orta ve İleri Seviye Excel Eğitimi’ düzenlenecek.