FTSO çalışanları, “Topluluk Önünde Konuşma ve Sunum Teknikleri” eğitimi aldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO çalışanları, “Topluluk Önünde Konuşma ve Sunum Teknikleri” eğitimi aldı

Haber Tarihi: 27.05.2023

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ve iştiraki Fethiye Güç Birliği şirketi çalışanları, konuşma ve sunumlarda daha etkin ve başarılı olmaları için ihtiyaç duydukları bilgi, beceri ve farkındalıkları kazanmaları amacıyla “Topluluk Önünde Konuşma ve Sunum Teknikleri Eğitimi” aldı.

FTSO Likya Salonu’nda EVO Akademi Kurucusu ve Eğitmeni Nebi Acar tarafından 27 Mayıs 2023 tarihinde verilen eğitime, 21 çalışan katıldı.Tümgün süren eğitimin ilk bölümünde sunum çeşitleri, başarılı bir hazırlık için ipuçları, planlama, dinleyicilerin analizi, organizasyon, içerik ve prova konuları anlatıldı.

Heyecan kontrolü ve heyecanı yenme teknikleri üzerinde durulan eğitimin ikinci bölümde ise sesin etkin kullanımı, sunumda etkin beden dili kullanımı, sunumda sıkça yapılan hatalar ve zor sorularla baş etme yöntemleri kapsamlı şekilde ele alındı. Toplam 7 saat süren eğitim örnek uygulamalar ve grup çalışmaları ile sona erdi.