FTSO, Büyük Önder Atatürk'ü andı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO, Büyük Önder Atatürk'ü andı

Haber Tarihi: 10.11.2023

Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni’ne Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclis Başkanı Kemal Hıra, Meclis Başkan Yardımcısı Bayram Kiremitli ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı katıldı.

FTSO çelengi Atatürk Anıtı’na Meclis Başkanı Hıra tarafından sunuldu. Sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından tören sona erdi. FTSO Hizmet Binası’ndan ise saat 9’u 5 geçe, Türk bayrağı yarıya indirildi. Çalışanlar yurt genelindeki anmaya, bina önünde saygı duruşunda bulunarak katıldı.

Başkan Çıralı 10 Kasım’a ilişkin paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85'inci yıl dönümünde saygıyla, sevgiyle ve özlemle anıyoruz. Benim en büyük eserim dediği Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutladığımız özel ve anlamlı yılda, bizlere düşen en büyük sorumluluk, bu esere 100 yıldır olduğu gibi sahip çıkmak, daha nice 100 yıllara taşımak için çalışmaktır. Ulu önderimiz ve silah arkadaşlarının ruhları şad olsun.”