FTSO Başkanı Osman Çıralı: "30 Ağustos Zaferi bugün de bize ilham oluyor" - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Başkanı Osman Çıralı: "30 Ağustos Zaferi bugün de bize ilham oluyor"

Haber Tarihi: 29.08.2023

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 30 Ağustos Zaferinin 101. Yıldönümünü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çıralı mesajında, “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferimizin 101. yılını kutlamanın onur ve heyecanını yaşıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; bu toprakları canları pahasına bizlere bırakan tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

30 Ağustos Zaferinin, Milletçe bağımsız yaşama iradesinin nişanı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Çıralı'nın mesajı şöyle:

“Cumhuriyetimizin de müjdesi olan ve Türk Milletinin neleri başarabileceğini tüm dünyaya gösteren 30 Ağustos Zaferi, bugün de bize ilham olmaktadır. Kurucu Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milletimizin ortak hislerini de dile getirerek, ‘Bağımsızlık benim karakterimdir’ demiştir. Aziz Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de terör ve ekonomik istikrarsızlık gibi farklı senaryolarla ortaya konan sömürgecilik anlayışına 30 Ağustos ruhuyla, menfaat ve çıkarlarına sahip çıkmaktadır.  Birlik ve beraberlik içinde bu topraklarda hür yaşamaya, atalarımızın bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milletiyle bölünmez bir bütündür, Türk Milleti, milli birlik ve beraberlik şuuruyla, sonsuza kadar ilelebet hür ve bağımsız yaşayacaktır.

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferimizin 101. yılını kutlamanın onur ve heyecanıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; bu toprakları canları pahasına bizlere bırakan tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”