Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda kaliteli hizmete devam - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda kaliteli hizmete devam

Haber Tarihi: 07.03.2024

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), hizmet kalitesi ve üye memnuniyetine dair çalışmalarının denetlendiği ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi ara denetiminden başarıyla geçti.

Türk Loydu Vakfı Yönetim Sistemleri’nin ISO 9001 ve ISO 10002 denetimlerinden başarıyla geçen FTSO, ISO standartlarında hizmet sunduğunu bir kez daha kanıtladı. FTSO, Türk Loydu Vakfı Denetçisi Olcay Koca tarafından 6-7 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen 2 günlük denetimin öncesinde yapılan 6 Mart Çarşamba günü yapılan açılış toplantısına FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu ve Oda çalışanları katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Osman Çıralı, ISO kalite yönetim sistemleri ve akreditasyon denetimlerinin Odanın kendini geliştirmesi için fırsat olduğunu vurguladı ve verimli bir denetim olmasını diledi. FTSO’nun kalite sistemlerine hakim ve başarıyla uygulayan bir oda olduğunu vurgulayan Denetmen Olcay Koca ise ISO denetimlerinin TOBB tarafından uygulanan akreditasyon sürecine de katkısı olduğunu kaydetti.

İki günlük denetim sırasında Olcay Koca, FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu ve Kalite Sorumlusu Yıldız Bozkurt Demirtaş ile FTSO’nun ISO 9001 ve ISO 10002 yönetim sistemleri dokümanlarını ve uygulamalarını inceledi. Birimlerle de birebir görüşmeler yapan Olcay Koca, FTSO’nun ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ile ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi gözetim tetkikinden başarıyla geçtiğini açıkladı.

Dim: “Amacımız üyelerimize kaliteli hizmet vermek”

Türk Loydu Denetçisi Olcay Koca, FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Dim Genel Sekreter Ezgi Kullukçu ve Oda çalışanlarının katıldığı kapanış toplantısında gerçekleştirilen denetim hakkında detaylı bilgi verdi. Denetimin Oda yönetimi ve çalışanlarının da katkısıyla şeffaf bir ortamda gerçekleştirildiğini söyledi. FTSO’nun TOBB akreditasyon sistemiyle entegre yürüyen bir sistem uyguladığını belirten Koca, denetimin FTSO’nun kalite standartlarını titizlikle uygulayan, gelişime her zaman açık bir oda olduğunu ortaya koyduğunu dile getirdi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Dim de kalite yönetim sistemlerini Oda yönetimiyle birlikte uyum içerisinde başarıyla uygulayan Oda çalışanlarına teşekkür ederek, “Denetimler çalışmalarımızı rehavete kapılmadan devam ettirmemizi sağlıyor. Bu açıdan çok değerli. Eminim bu denetim süreci de hizmetlerimize ve faaliyetlerimize farkındalık katacak. Oda yönetimi olarak her zaman üyelerimize kaliteli hizmet vermek için kendimizin ve çalışanlarımızın gelişmesi gayretindeyiz. ISO standartlarında kaliteli hizmetlerimizi, bilgi teknolojilerindeki gelişmeleri de takip ederek devam ettireceğiz." diye konuştu.