Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Büyük Önder Atatürk’ü andı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Büyük Önder Atatürk’ü andı

Haber Tarihi: 10.11.2021

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yıl dönümü dolayısıyla, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. FTSO hizmet binası önünde gerçekleştirilen anmada ise saygı duruşunda bulunuldu.

Beşkaza Meydanı’ndan düzenlenen ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ programına Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Fethiye Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Adil Emin Kaya, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Tören Atatürk Anıtı’na çeleklerin sunulmasıyla başladı. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Saatler 09.05’i gösterdiğinde 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunduğu tören, Atatürk şiirlerinin ardından sona erdi.

FTSO hizmet binası önünde ise çalışanlar tarafından anma gerçekleştirildi. Türk Bayrağı yarıya indirilirken, FTSO çalışanları da saygı duruşunda bulundu. Bina önünde araçlarından inen vatandaşlar ve çevre sakinleri de saygı duruşuna eşlik ederek Büyük Önder Atatürk’ü andı.