Fethiye Kaymakamı Ertaş, FTSO’yu ziyaret etti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fethiye Kaymakamı Ertaş, FTSO’yu ziyaret etti

Haber Tarihi: 02.10.2023

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek, projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

2 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşen ziyarette Kaymakam Ertaş, FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammet Kökten, Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş ile bir araya geldi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Çıralı, FTSO tarafından yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında Kaymakam Ertaş’a kapsamlı bilgiler verdi. Dış paydaşlarla uyumlu çalışmaya özel önem verdiklerine vurgu yapan Başkan Çıralı, Fethiye’de sorunların tespiti ve çözümü noktasında birlikte hareket etmek istediklerini dile getirdi.

Görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ertaş da kurumlar arası koordinasyonun önemine vurgu yaparak FTSO’nun çalışmalarına destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Ziyaret sonunda Kaymakam Ertaş’a, FTSO logolu çini tabak, Babadağ Bitkileri ve Fethiye Yürüyüş Yolları kitabı hediye eden Başkan Çıralı, çalışmalarında başarılar diledi.