Fethiye Belediye Başkan Adayı Kökten FTSO’yu ziyaret etti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fethiye Belediye Başkan Adayı Kökten FTSO’yu ziyaret etti

Haber Tarihi: 05.02.2024

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret etti. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ziyarette, ‘Fethiye’nin Sorunları ve Çözüm Önerileri’ başlıklı raporu verdiği Başkan Adayı Kökten’e çalışmalarında başarılar diledi.

FTSO Meğri Salonu’nda 5 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşen ziyarette Başkan Adayı Kökten’e MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdulkadir Tekin, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol ve iki partinin temsilcilerinden oluşan kalabalık bir heyet eşlik etti. Kökten ve beraberindeki heyet, FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Ramazan Dim, Yönetim Kurulu üyeleri Halil İbrahim Öztürk, Emre Başaran, Veli Önver, Süleyman Kaya, Mehmet Akif Erkek ile aynı zamanda Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş tarafından karşılandı.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Başkan Adayı Kökten’e, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı tarafından Fethiye’nin Sorunları ve Çözüm Önerileri’ başlıklı rapor verildi. FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılarak Fethiye Belediye başkanlığına aday olan Kökten, tüm sorunlara hakim olduğunu belirterek, ilgili bakanlıklar düzeyinde girişimlere başladığını kaydetti. Fethiye’nin kronikleşen sorunlarının yanı sıra mahalle mahalle gezerek vatandaşların sorunlarını da derlediğini vurgulayan Kökten, ortak akılla, bilimin ışığında tüm sorunların çözümü için gece gündüz demeden çalışacağının altını çizdi.

Raporda yer alan Fethiye Körfez kirliliğinin seçim sürecinde en büyük önceliği olduğunu belirten Başkan Adayı Kökten, fizibilite raporu hazırlanması için önümüzdeki birkaç gün içinde araştırma gemisinin ilçeye geleceğini kaydetti. Fethiye’ye büyük yatırımlar ve projeler kazandırmak istediklerini anlatan Kökten, “Bu noktada iktidarımızın desteğine ihtiyaç duyduğumuz yadsınamaz bir gerçektir. Fethiye için taş üstüne taş koyana teşekkür ediyoruz. Ancak biz daha fazlasını yapmak istiyoruz.” dedi.

Başkan Adayı Kökten’e çalışmalarında başarılar dileyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ise “Muhammet kardeşimiz bizim içimizden çıkan birisi. Üslendiği sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğine inancımız tam. Biz FTSO yönetimi meclisi olarak Fethiye Belediyemiz başta olmak üzere tüm kurumlarla işbirliği içinde çalışmaya büyük önem veriyoruz. Muhammet kardeşime çalışmalarında başarılar diliyoruz.” diye konuştu.