Etkin Stres Yönetimi Eğitimi’ne yoğun ilgi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Etkin Stres Yönetimi Eğitimi’ne yoğun ilgi

Haber Tarihi: 27.11.2023

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından düzenlenen Etkin Stres Yönetimi Eğitimi’ne FTSO üyeleri ve çalışanları yoğun ilgi gösterdi.

FTSO Likya Salonu’nda 25 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen eğitim, Evo Akademi Kurucu Eğitmeni Nebi Acar tarafından verildi. Yoğun iş temposunda çalışanların stresle mücadelesine odaklanan eğitimde, stresin tanımı ve etkileri, öfkeye kapılma nedenleri, öfkenin vücut, akıl ve davranış üzerindeki etkileri konuşuldu. Öfke kontrolü ve sakinleşme yöntemlerinin kapsamlı şekilde ele alındığı eğitimde, konular uygulamalı olarak da ele alındı. Eğitmen Nebi Acar, 6 saat süreli eğitimin sonunda FTSO üyelerinin ve çalışanlarının sorularını yanıtladı. 30 kişinin katıldığı eğitim, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.