EMITT’de Fethiye standı, 'En İyi Stand Dekoru’ ödülünü aldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

EMITT’de Fethiye standı, 'En İyi Stand Dekoru’ ödülünü aldı

Haber Tarihi: 14.04.2023

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olarak gösterilen EMITT 2023’te Fethiye standı, ‘En İyi Stand Dekoru’ ödülüne layık görüldü. Fethiye ve Seydikemer’in tüm turizm paydaşlarıyla birlik ve beraberlik içinde temsil edildiği fuarda, Fethiye standı ile birlikte Seydikemer standı da ilgi yoğun oldu.

12-15 Nisan tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuar (EMITT) 2023, 40 bine yakın sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen turisti ağırladı. Fethiye ve Seydikemer’in 2 ayrı stantta tanıtıldığı fuara FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcıları Ramazan Dim, Muhammet Kökten, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Kaya, Muhsin Gümüş, Halil İbrahim Öztürk, Emre Başaran, Veli Önver, Meclis üyeleri Ertuğrul Gürkan, Emre Ekizoğlu da katıldı.

FTSO Yönetimi fuar boyunca Fethiye ve Seydikemer stantlarında misafirleri ağırladı. Ayrıca diğer destinasyonları ziyaret ederek, görüşmeler yaptı ve başarı dileklerini iletti. Fuarda, bölgemizin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra farklı turizm alternatifleri tanıtıldı. Fethiye ve Seydikemer stantlarını ziyaret edenler VR gözlükle Babadağ'dan yamaç paraşütü deneyimi yaşarken coğrafi işaretli Seydiler Kilimi ve Yeşil Üzümlü Dastarı’nı yakından inceleme fırsatı buldu. Muğla İl Kültür Turizm Müdürü Hüseyin Toprak ve Müdür Yardımcısı Osman Engindeniz de Muğla stantlarından tanıtım çalışmalarına katıldı.

Fethiye standının ödül alınmasında emeği geçenlere teşekkür eden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Fethiyemiz ve Seydikemerimiz ülkemizin yükselen ve yıldızı en çok parlayan destinasyonları. Stantlarımızı ziyaret eden tüm misafirlerimiz tatil rezervasyonlarının ötesinde bölgemize yerleşmekle ilgili sorular soruyor. EMITT’in dışında bu yıl yurtdışı fuarlarda da bölgemizi tanıtmak için yoğun çaba gösteriyoruz. Almanya ve Hollanda fuarlarına katıldık. Önümüzdeki günlerde Çin’de yapılacak fuarda da bölgemizi tanıtacağız. Çince bir tanıtım filmi hazırlığımız olacak. İnşallah bu yıl turizmde rekor kıracağız ve bunu gelecek yıllara da yayacağız.” dedi.