‘Depo ve Stok Yönetimi Eğitimi’ne 31 kişi katıldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

‘Depo ve Stok Yönetimi Eğitimi’ne 31 kişi katıldı

Haber Tarihi: 25.03.2024

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Akademi tarafından düzenlenen ‘Depo ve Stok Yönetimi Eğitimi’nde işletmelerin yoğun rekabet koşulları içerisinde, depo ve stok faaliyetlerini yönetebilmesi için yapması gerekenler anlatıldı.

FTSO Likya Salonu’nda 23 Mart 2024 tarihinde Global Kariyer şirketinden Eğitmen Ekrem Şentürk tarafından verilen eğitimde, depoların tanımlamasının nasıl yapılması gerektiği, depoların amaçları, deponun fiziksel düzeninin önemi, stokların fiziksel ve dijital takibi, stokların sınıflandırılması, stoklama maliyetlerini anlama ve yönetme konularında kapsamlı bilgiler verildi.

Türkiye’nin önde gelen kurumsal firmalarında uygulanan depo ve stok yönetimine ilişkin örneklerin verildiği eğitimde katılımcıların soruları cevaplandı. 31 kişinin katıldığı eğitim 5 saat sürdü.