CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan FTSO'yu ziyaret etti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan FTSO'yu ziyaret etti

Haber Tarihi: 28.12.2022

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP heyeti ile birlikte, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP Muğla İl Başkan Yardımcısı Ramazan Pehlivan, İlçe Teşkilatı yöneticileri Mustafa Koyuncu ve Mustafa Barış Güler ile birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek, FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Ramazan Dim, Yönetim Kurulu Üyesi Veli Önver ve Genel Sekreter Ezgi Kullukçu ile bir araya geldi. Milletvekili Suat Özcan, Osman Çıralı ve ekibini FTSO'nun 15 Ekim 2022 tarihinde yapılan organ seçimlerinde elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

Ziyarette Fethiye ve Muğla’nın sorunlarının çözümü için yapılması gerekenler ile coğrafi işaretlerin ekonomiye kazandırılması ve pazarlanması konuları ele alındı.