Başsavcı Kurtça Eker, Başkan Çıralı’yı ziyaret etti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Başsavcı Kurtça Eker, Başkan Çıralı’yı ziyaret etti

Haber Tarihi: 10.06.2021

Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, veda ziyaretleri kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonunda Başkan Çıralı, Başsavcı Eker’e yeni görevinde başarılar diledi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başaran’ın da katıldığı ziyarette, Başkan Çıralı ve Başsavcı Eker karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Başsavcı Eker ziyarette ayrıca Fethiye’de görev yaptığı süreye ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmenin ardından Başkan Çıralı, Başsavcı Eker’e FTSO tarafından coğrafi işaret belgeleri alınan ürünler hediye etti. Başkan Çıralı, Başsavcı Eker’e yeni görev yerinde başarılar diledi.